Андрій Джеджула знову став батьком: скандальний ведучий показав перші фото малюка

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український шоумен Андрій Джеджула шокував новиною, що знову став батьком. Така заява стала несподіваною для його підписників, адже після скандального розлучення з Юлією Леус ведучий намагається зберігати особисте життя в секреті. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Андрій Джеджула опублікував знімок із новонародженим, а в самій публікації заявив, що став батьком. Подробиці шоумен розкривати не став, чим серйозно заінтригував фоловерів. Зазначимо, що шоумен виховує 14-річного сина Даніеля від співачки Санти Дімопулос, а також 2-річну доньку Адель від колишньої дружини Юлії Леус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Утім, деякі фоловери засумнівалися в тому, що в Андрія Джеджули народилася третя дитина. У коментарях шоумена завалили привітаннями та розпитуваннями, хто ж є мамою дитини. За здогадками деяких користувачів, таким чином Джеджула натякнув, що став хрещеним татом малюка, з яким позує на знімку.

  • Ось це новина! Україні потрібні українці! Супер новина. Вітаю тебе і матір! Нехай усі наші діти не знатимуть, що таке війна!

  • Вітаю! Хрещений тато. Нехай росте здоровим немовля, нехай його охороняють з неба янголята!

  • Ого, вітаємо! А хто мама?

  • Хрещений, судячи з усього,

— пишуть у коментарях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно 38-річний Іраклі Макацарія вперше став батьком . Уже відомо, хто народився в екс-"Холостяка" і навіть розсекречено ім'я новонародженого.