Євген Кошовий розповів, чи піде Володимир Зеленський на другий термін (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярний український актор та художній керівник "Вечірнього кварталу" Євген Кошовий давно дружить з президентом України Володимиром Зеленським. Артист Студії Квартал 95" розповів, чи є наміри у очільника держави балотуватися на другий термін у 2024 році. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!

Євген Кошовий в новому інтерв’ю програмі Слава+ на YouTube-каналі відповів на питання ведучого Слави Дьоміна, чи піде Володимир Олександрович на другий термін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ти думаєш його відпустять?", — запитав він. Потім сказав: "Подивимось. Я думаю, те що він зробив зараз під час повномасштабного вторгнення і до цього, то я думаю, що так,

— сказав він.

Зазначимо, що Володимир Зеленський до квітня 2019 року обіймав посаду художнього керівника "Студії "Квартал 95". 21 квітня 2019 року був обраний президентом України на чергових виборах, здобувши підтримку 73,22% виборців, а 20 травня склав присягу перед народом України.

Президент раніше підкреслював, що не готовий йти на другий строк, проте після початку повномасштабного вторгнення не піднімав це питання. До того ж Верховна Рада України ввела воєнний стан під час якого проведення виборів заборонене Конституцією України.

Інтерв'ю Євгенія Кошевого

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Євген Кошовий розповів про свою багаторічну дружбу з президентом Володимиром Зеленським та про те, як той змінився останнім часом . Як каже артист, зараз він із президентом України іноді переписується у месенджерах.