Сестра Маші Єфросиніної, яка вже давно живе у москві, хоче миру

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Молодша сестра української ведучої Маші Єфросініної та ексневістка президента України, Єлизавета Ющенко, наполегливо продовжує мовчати про повномасштабну війну. Поки її родичі в Україні переживають тривоги та хвилювання з приводу російських обстрілів, вона ділиться світським життям та розкішним відпочинком за кордоном. Проте сьогодні Єлизавета святкує день народження, цього дня сестра Маші Єфросініної зізналася, що мріє про мир. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!

Ліза Ющенко давно не живе в Україні, відомо, що у 2014 році народила сина Сергія від московського бізнесмена. За останніми даними, жінка живе у росії, проте на всіх своїх фото не ставить геолокацію цієї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іменинниця була небагатослівною, лише опублікувала власне фото і написала, щоб нарешті настав мир, проте про війну в рідній країні їй так і не вдалося написати.

У свій день народження, ось уже другий рік поспіль, прошу тільки одного - щоб закінчилося пекло і настав мир,

— підписала кадр Ліза .

До речі, старша сестра проігнорувала її день народження і не написала побажання ні в коментарях, ні на своїй сторінці.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна зізналася, що її стосунки із молодшою сестрою зіпсувалися. Спілкування рідних звелося майже до нуля. За словами ведучої, зараз вона майже не спілкується з Лізою і їй боляче обговорюватиме цю тему.

Зазначимо, що Єлизавета Ющенко була одружена з сином експрезидента України Віктора Ющенка, Андрієм Ющенком. Пара в 2012 році розлучилася. У шлюбі з ним народила доньку Варвару, якій цього року виповнилося 14 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Ліза Ющенко показала донечку. Можна відзначити, що Варвара росте справжньою красунею.