Віктор Павлік та Катерина Репяхова відсвяткували день народження сина: на кого схожий дворічний Міша (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Сьогодні, 15 червня, в родині співака Віктора Павліка та блогерки Катерини Репяхової свято. Їх спільному синочку Михайлу виповнилося два роки. Зіркова матуся опублікувала світлини та адресувала спадкоємцю важливі слова. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!

Катерина Репяхова показала святкову сімейну фотосесію. Іменинник позував у світлому образі, такий дрес-код обрали і батьки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Син! Мій Михасик! Немає таких слів на Землі, щоб передати мою любов до тебе! Я вдячна тобі за те, що ти подарував мені цю можливість бути мамою і відчувати ці неймовірні відчуття. и навчив бути мене відповідальною, ніжною, доброю, сентиментальною, рішучою, сильною, ти просто зробив мене в мільйон разів щасливішою,

— написала дружина Віктора Павліка.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова вирішили організувати свято не в Києві, а на Львівщині. В одному із заміський комплексів прибуло багато друзів та родичів пари. До того ж тематика свята була у стилі улюбленого мультика Міші "Тракторець-молодець".

Шанувальники приєдналися до привітань, вони побажали маленькому Михайлу всього найкращого:

  • "Вітаю вас, щасливі батьки, з 2-річчям вашого чудового дитя. Бажаю вам дружньої і міцної родини, достатку в домі і розуміння, веселих свят і чудового проведення часу разом; Вітаю вашого синочка. Нехай росте здоровим та щасливим хлопчиком";

  • "Вітаю вашого синочка з днем народження";

  • "З днем народження Михасика! Рости здоровий і щасливий, на радість всім рідним";

  • "Вітаю нашого найкращого хлопчика у Світі! Люблю і завжди буду поруч". 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що у Віктора Павліка виникли серйозні проблеми зі здоров'ям, і він потребує негайного лікування. За словами Репяхової, у нього проблеми з рукою, яка дуже сильно болить. Співак був змушений звернутися до лікарів.