"Молюся за вас та сподіваюся, що ви не загинете": молодша дочка Фреймут зворушила мережу листом до народу України (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Скандальна українська тележурналістка Ольга Фреймут розповіла своїм фоловерам про п’ятирічну доньку Євдокію, яка написала до болю зворушливий лист. 41-річна ведуча зізналася, що знайшла малюнок і лист у рюкзаку своєї дитини. Подробиці – в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Євдокія намалювала маленьку дівчинку з крилами ангела, що сидить на хмарах.

Дорогий народ України, я молюся за твою перемогу. Я сподіваюся, що ви не загинете. З любов'ю від Євдокії,

- написала Євдокія у своєму листі.

Відомо, що зараз Ольга зі своїми молодшими дітьми перебуває у Лондоні. Однак зазначимо, що тележурналістка веде інформаційну війну - вона публічно говорить про всі жахи війни на сторінках соцмереж  та закликає зупинити бойові дії.

Зауважимо, що старша дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл теж проживає  у британській столиці. Однак дівчина влаштувалася там досить давно, а відтак живе окремо від знаменитої матері. Відомо, що Злата вчиться у Великій Британії та систематично ходить на різні тусовки зі своїми приятелями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про любовний трикутник з участю Ольги Фреймут. Виявляється, ведуча була супернецею з іншою зіркою українського ТВ Машою Єфросиніною. Жінки боролися за увагу одного дуже впливового чоловіка.