"Мрій сміливо!": стало відомо, під яким гаслом пройде Дитяче Євробачення 2023 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомо, що офіційний український мовник як дитячого, так і дорослого Євробачення, активно продовжує приймати заявки на участь у нацвідборі на цьогорічний дитячий конкурс. Суспільне заявляє що за бажання, будь-яка дитина віком від 9 до 14 років може взяти участь у національному відборі на Дитяче Євробачення 23, яке відбудеться у Франції.

Повідомляється що відбір цього року проходить під гаслом "Мрій сміливо!" Музичною продюсеркою заходу стала співачка й авторка пісень Світлана Тарабарова.

Якщо ви живете цим, якщо ви — талант, запевняю — вас почують і побачать, доля обовʼязково дасть вам шанс. Так було й у мене: в нас не було можливості, ні костюмів, ні зайвих коштів — нічого. Але була мрія! Якщо у вас є мрія — скористайтеся цим шансом. Запишіть відео, зайдіть на сайт, подайте заявку і зробіть крок назустріч своїй мрії — це дуже важливо. Мрії мають здійснюватися!

— розповіла Світлана Тарабарова на зустрічі з кураторами Нацвідбору на пісенний конкурс.

Композиція на участь у нацвідборі цього року складається з двох відеозаписів живого виконання пісні: обов’язкове виконання каверу на популярний трек та представлення авторського музичного проєкту. Якщо авторська композиція відсутня, то доведеться виконувати замість одного, два кавери. У такому випадку, якщо учасник зможе пройти у фінал, не маючи авторського продукту, мовник надасть фіналісту пісню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як і раніше , участь у відборі можуть взяти як колективи, так і солісти. Повідомляється, що у гурті не може бути більше 6 осіб. Хронометраж поданої композиції має бути від 2,5 до 3 хвилин. Конкурсний трек повинен бути презентований не пізніше 1 травня поточного року, а текст композиції має бути хоча б на 60 відсотків українським.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, чи може KAZKA представити Україну на Євробаченні. Солістка гурту назвала умову, за якої поїде на конкурс.