Тіна Кароль показала свій розкішний заміський будинок (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Тіна Кароль, яка стала членом премії Grammy, показала свій розкішний заміський будинок. На кадрах біля власного котеджу артистка позувала в невимушеному образі, без макіяжу. Який вигляд має заміська ділянка виконавиці - дивіться на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму Telegram-каналі Тіна Кароль опублікувала нові знімки, на яких зображена у дворі будинку в селі Зазим'я під Києвом. Співачка позувала на тлі висаджених троянд у повсякденному образі - чорних легінсах, короткій футболці та куртці зверху. Волосся артистка зібрала у хвіст, а, судячи зі світлини круглим планом, для поїздки за місто вона вирішила не наносити макіяж.

Все найкраще вже створене природою,

— підписала кадри Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль проживає в розкішному маєтку в селі Зазим'я під Києвом, який їй подарував покійний чоловік Євген Огір. На території є 3-поверховий котедж, спортзал, гарний сад і лаунж-зона, город і розарій. Раніше артистка провела екскурсію будинком і поділилася відео на своїй сторінці в YouTube.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль показала, як зараз виглядає її  14-річний син. Єдина дитина артистки вже давно навчається в Лондоні, тому сама вона не так часто з ним бачиться.