В Мережі дивуються схожості Маші Єфросиніної та Джастіна Трюдо (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна зустрілася з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Шанувальники зірки зауважили, що вони з Трюдо неймовірно схожі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Українська ведуча сфотографувалася з прем'єр-міністром на засіданні саміту НАТО, який відбувається сьогодні, 11 липня. Єфросиніна зустрілася з багатьма лідерами європейських країн, однак вирішила опублікувати фото в своєму Instagram саме з канадським лідером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маша зазначила, що Канада неймовірно підтримує Україну. Знаменитість поділилася, що з приводу вступу до НАТО сказав канадський прем'єр.

Канада дуже підтримує Україну від початку російського вторгнення. Прем'єр-міністр Джастін Трюдо щойно заявив, що підтримує прийняття нашої країни до НАТО,

- розповіла тележурналістка.

Зауважимо, що пильні користувачі відмітили, що Маша та Джастін надзвичайно схожі. Фоловери пишуть, що вони немов брат і сестра.

  • Наче брат і сестра

  • Маша, Трюдо Ваш брат?

  • Ви щось дуже схожі

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Маша Єфросиніна попередила своїх шанувальників про аферу від її імені. Схема пов'язана зі швидким схудненням.