Дантес зізнався, чи отримав запрошення на весілля Дорофєєвої та Кацуріна

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шоумен Володимир Дантес, який випустив "Девочку Олю" українською мовою , чесно відповів, чи запрошували його на своє весілля Надя Дорофєєва та Міша Кацурін. Відомо, що ексдружина артиста вийшла заміж вдруге на таємній церемонії в колі близьких. А ось чи були серед них колишні молодят - Вова Дантес і Даша Кацуріна - деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У новому випуску YouTube-проєкту Маші Єфросиніної "Іспит. Нова реальність" співак зізнався, що не отримував запрошення на весілля колишньої дружини. Втім, свою ексдружину не запросив і Міша Кацурін. Однак про саме весілля Володимир Дантес і Даша Кацуріна знали, адже нова обраниця артиста підтримує зв'язок з ексчоловіком не тільки через наявність двох дітей, а й спільного бізнесу.

Мене ні, Дашу теж ні, але ми знали про неї. Було б дивно, якби не знали. Даша з Мішею спілкуються, тому що в них є спільний бізнес і спільні діти. Ми з Надею не спілкуємося. Коли були якісь питання, то просто поспілкувалися. Я все вже пережив, у мене вже немає образ на Надю. Все одно. Норм,

- висловився Дантес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про розставання після 10 років шлюбу в березні 2022 року. В інтерв'ю Володимир називав головною причиною розлучення небажання пари намагатися зберегти шлюб, а Надя заявила, що в якийсь момент стосунки переросли в дружбу.

Практично відразу після розставання знаменитостей поповзли чутки, що Надя Дорофєєва закрутила роман із близьким другом сім'ї - Мішею Кацуріним, який тоді теж розлучився з дружиною. Уже 15 червня з'явилася інформація, що артистка вийшла заміж на таємній вечірці , а 13 липня Надя і Міша вперше підтвердили новину про своє весілля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Кацуріна вперше  опублікувала фото з Дантесом  після новин про їхній розрив. Багато шанувальників кажуть, що пара вже не разом, тому дівчина вирішила спростувати такі твердження.