Знайшли на козирку під'їзду будинку. Чоловік відомої російської співачки викинувся з вікна: що відомо

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий продюсер та чоловік знаменитої російської виконавиці Наталі Олександр Рудін вчинив суїцид. Подробиці - в нашому матеріалі.

За інформацією ряду РосЗМІ, 53-річного Рудіна було знайдено на козирку під'їзду будинку на Біломорській вулиці. Достеменно не відомо, чому Олександр вчинив самогубство, однак в ЗМІ розганялася інформація, що чоловік страждав депресією, яка стала наслідком перенесеної коронавірусної інфекції.  Ще однією причиною суїциду може бути пережите горе, адже нещодавно помер батько Олександра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто нагадати, що дружина покійного, співачка Наталі мала шалену популярність у 90-ті. Головними хітами артистки прийнято вважати композиції  "Ветер с моря дул",  "Черепашка" та "О боже, какой мужчина".

Зауважимо, що Наталі жодного разу не висловлювала своєї позиції щодо широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України. Однак в перший день війни, 24 лютого, зірка у себе в соцмережах опублікувала ролик з індійським йогіном Садхгуру. На чоловікові була синьо-жовта накидка, а сам він говорив наступне:

Cпроба бути особливим – це хвороба і кожне життя – абсолютно унікальне. І якщо ви хочете бути вищим за інших – це породить багато страждань.

Чи ця публікація є збігом, чи істинною позицією росіянки щодо російсько-української війни - не ясно. Залишається лише здогадуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Курт Кобейн міг не покінчити життя самогубством . З приводу цього, дружину покійного артиста викликали на допит.