Попрощалися з життям в найбільш неочікуваний момент. П'ятірка акторів, які загинули на знімальному майданчику (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Життя - максимально непередбачувана річ. На жаль, інколи все може йти не за тими планами, які ми собі надумали наперед. Варто цінувати кожен подих та радіти прийдешньому дню, адже будь-який ранок може стати останнім. Пропонуємо вам згадати тих, хто зустрів смерть прямо на знімальному майданчику.

Тож до вашої уваги 5 акторів, серця яких перестали битися під час виконання ними їхніх ролей. До трагічного списку потрапив син Брюса Лі та зірка фільму "Гладіатор" Олівер Рід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Брендон Лі

Чоловік помер на знімальному майданчик фільму «Ворон» 1993 року. Йому було лише 28. Його знаменитий батько Брюс Лі відійшов у інший світ коли Брендону було 8.   На момент зйомок у «Вороні» він був зіркою, про яку вже забували, проте після прем'єри знову здобув неймовірну популярність. Так вийшло, що  чоловіка вбила заглушка, що застрягла в стовбурі. Вона пробила живіт і застрягла у хребті. Причина смерті полягала у великій кількості втраченої крові. У стрічці замість Брендона догравав дублер.

Олівер Рід

61-річний загинув через інфаркт міокарда. Приступ стався прямо посеред зйомок культового фільму  "Гладіатор" ще у 1999 році. У стрічці Олівер блискуче зіграв господаря гладіаторської школи Проксімо. Загибель Ріда не зовсім вкладається у голові. У перерві між зйомками актор вирішив піти відпочити у паб. Через кількість випитого алкоголю, серце 61-річного актора просто не витримало.

Вік Морроу

А це одна з найжахливіших смертей, що ставалася під час зйомок. Актор Вік Морроу помер у 1982 році, на знімальному майданчику стрічки "Сутінкова зона". За сюжетом, його персонаж із двома дітьми рятується від американського вертольота. На жаль гелікоптер в реальному житті втратив керування і впав на землю. Загинули всі троє. Весь цей жах зняли на відео.

Рой Кіннер

Кіннер, як і Рід помер через приступ інфаркту. Однак він, на відмінну від попереднього колеги не вживав алкоголь. Граючи роль Планше у стрічці про мушкетерів артист невдало звалився з коня. Він отримав декілька переломів. Після того, як  Кіннера відправили в лікарню, в його розвинулася внутрішня кровотеча та серцевий напад. Чоловіку було 54.

Тіп Тіппінг

Тіппінг був не лише актором, а й чудовим каскадером. Проте, саме це його інше ремесло і довело його до смерті. У 1993 році 34-річний Тіп стрибнув з парашутом, який, на жаль, не розкрився. Цікаво та символічно до сліз, що у кіно мали б показати героїчний порятунок парашутиста, але сталося не так, як гадалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про 10 найпопулярніших письменників, твори яких було екранізовано. Серед відомих літераторів такі знакові імена як Стівен Кінг та Алан Мур.