Наталі Портман так і не пробачила чоловікові "загул" із молодою коханкою: пара на межі розлучення

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Через кілька місяців після того, як чоловіка Наталі Портман застукали на побаченні з молодою коханкою, з'явилися чутки, що акторка все ж таки вирішила піти від Бенжамена Мільп'є. І хоча раніше зірка "Леона" говорила про бажання зберегти сім'ю, зараз, судячи з усього, вона кинула ці спроби. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після 11 років шлюбу 42-річна американська акторка все ж не змогла пробачити зраду Бенжамена Мільп'є з 25-річною екоактивісткою. Як повідомляє Entertainment Tonight, спроби Наталі Портман відновити стосунки з чоловіком не увінчалися успіхом, тож зараз пара переживає вкрай непростий період.

Після того як стало відомо про роман (Мільп'є - прим. ред.), вони намагалися працювати над своїм шлюбом, але нині перебувають у скрутному становищі,

- каже інсайдер.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підтвердженням тому стало і те, що в день 11-ї річниці весілля з танцюристом, Наталі Портман на самоті з'явилася на публічному заході. Крім того, акторка вийшла у світ без обручки на обручку. проте ні зірки, ні їхні представники поки що не коментують чуток про розлучення пари.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Блейк Лайвлі довелося виправдовуватися за зради Раяну Рейнольдсу. Через необдумані слова актриси, її фанати почали сумніватися, що чоловік зірки є батьком її дітей.

Фото: Getty Images