Роберту Де Ніро - 80! Як він вилядав в різні періоди своєї кар'єри (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сьогодні знаменитий американський актор Роберт Де Ніро святкує свій 80-й день народження. Ми раніше повідомляли про сім найкращих фільмів за участю артиста. Зауважимо, що за час своєї акторської кар'єри чоловік здобув неабияку популярність та став справжньою іконою сучасного кіно.

З нагоди дня народження селебритіс, Telegraf вирішив згадати, як у різні роки виглядав легендарний Роберт Де Ніро. Цікаво, що професійну кар'єру популярний артист розпочав у 22-річному віці.

Роберт де Ніро, 1988 рік. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шалена відомість до Де Ніро прийшла, коли йому було 30 років. Завдяки зйомкам у картині "Злі вулиці" кінокритики оцінили роботу Роберта якнайвище. Всі фахівці в галузі кіно були неймовірно вражені його природнім талантом та вмінням передавати істину в кримінальній драмі. А далі був апогей творчості великого артиста. Після саги "Хрещений батько" та майстерно зіграного персонажа Віто Корлеоне, Де Ніро отримав "Оскар" за кращу роль другого плану.

Церемонія відкриття фестивалю Tribeca, червень 2021 року, Нью-Йорк. Фото: Getty Images

За майже 60 літню кар'єру ювіляр відзнявся у більш ніж 100 кінострічках, при цьому багато картин ще не вийшли у світовий прокат. Роберт - максимально різнопланова та багатогранна особистість, адже він брав участь як художніх, так і в документальних фільмах, як в об'ємних роботах, так і в короткометражках.

Роберт де Ніро, Нью-Йорк, 2004 рік. Фото: Getty Images

Цікавою родзинкою в біографії іменинника стало те, що він ще й був актором дубляжу. Зокрема, Де Ніро взяв участь у озвучуванні популярного мультфільму. Саме його голосом розмовляв Дон Ліно у мультику "Підводна братва".

Роберт де Ніро озвучує мафіозі у мультфільмі "Підводна братва". Фото: fishki.net

Безумовно, 80-річний артист у свій час був неабияким романтиком та викрадачем жіночих сердець. Голлівудська зірка Шерон Стоун згадувала про її поцілунок з Де Ніро на зйомках "Казино". Для неї це стало емоційною вершиною та залишило слід на все життя.

Роберт де Ніро отримав "Оскар" за найкращу чоловічу роль у фільмі "Скажений бик", 1980 рік. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що легендарний актор Роберт Де Ніро  втратив свого онука. Юнак помер в 19-річному віці.

Фото: Getty images