Родина воз'єдналася! Дмитро Монатік показався разом із синами, які повернулися в Україну (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сьогодні український артист Дмитро Монатік переживає щасливі моменти, адже його родина нещодавно повернулася з-за кордону. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це співак розповів в День Незалежності України в ефірі телеканалу "1+1 Україна". В рамках спецпроєкту  Незалежність. Хоробрі серця" артист презентував композицію "Люди… Камені"…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє Монатік, приїзд коханої з дітьми до Києва дався непросто зірковій родині. Однак Діма каже, що невимовно щасливий від того, що найрідніші люди поруч з ним.

Це було складне рішення. Але зараз мої малі, моя дружина в Києві. Я такий радий відчувати вас так близько, у мене зовсім інший вайб. Київ став Києвом, яким я люблю. Як би складно не було. Ми збагнули одну штуку, дуже важливу – дійсно, що рятує, так це сім'я,

- сказав Монатік.

У свою чергу дружина знаменитого виконавця у себе в інстаграм-сторіз розповсюдила знімки з української столиці. Ірина  в такий спосіб  привітала всіх з Днем незалежності.

Варто нагадати, раніше Дмитро говорив, що хоче перевести родину з Англії до України. Монатік зазначав, що важливо у найскладніші хвилини бути разом.

Головне правило сім'ї, - всі болі і радощі проходити разом. Тоді це неправильно. Ми до цього прийшли. Це було складне рішення. Ми мусимо проходити і складні, і хороші часи разом,

- пояснив Дмитро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Монатік  розповів про свою найбільшу залежність. Знаменитість розповів, як бореться з палінням.