Україна поїде на Євробачення 2024! У нацвідборі цього року будуть нові правила

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавно стало відомо, що Україна в черговий раз візьме участь у пісенному конкурсі Євробачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо з  повідомлення Суспільного Мовника. До речі, сам конкурс наступного року пройде у місті Мальме, Швеція. Ця країна отримала можливість приймати конкурс після перемоги Loreen з піснею "Tatto".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також повідомляється, що учасника від України оберуть шляхом національного відбору: прийом заявок на участь розпочнеться зовсім скоро. Окрім того є інформація, що наступний відбір буде проводитися з певним коригуванням у правилах. Музичним продюсером дійства знову стане музикант Дмитро Шуров.

Днями розпочнеться приймання заявок на участь у нацвідборі і новий сезон Євробачення в Україні. Звертаюся зараз до всіх: вмикайтесь, ми маємо створити і обрати наступну пісню, якою буде пишатися країна, пісню, яка підкорить серця всієї Європи й запалить нову зірку з України. Цього року на вас чекає сюрприз — ви зможете самі обрати одного з фіналістів. Попереду багато цікавого,

розповів Шуров.

Голова української делегації на конкурсі Оксана Скибінська заявила, що у нацвідборі будуть певні нововведення. Вони покликані для того, аби розширити права українців щодо прийняття ключових рішень у виборі представника країни.

Більше інформації про умови та новинки нацвідбору з’явиться вже цього тижня, коли стартує приймання заявок,

— заявила Скибінська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як переможець Євробачення 2019 одружився. Його другою половинкою став автор пісень Джордан Гарфілд.