Брітні Спірс напала на Сема Асгарі, після чого потрапила до лікарні з розбитою головою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська співачка Брітні Спірс переживає розлучення з чоловіком , на тлі чого в Мережі з'являються нові скандальні подробиці їхніх стосунків. Раніше ходили чутки, що співачка не могла впоратися з агресією і била Сема Асгарі під час їхніх сварок, а тепер у таблоїдів з'явилася інформація, що одного разу, в результаті сварки, Брітні опинилася в лікарні з розбитою головою. Подробиці інциденту дізнавайтеся на HOCHU.ua!

За інформацією TMZ, одного разу Брітні Спірс і Сем Асгарі зупинилися в одному з готелів Лондона. Саме там у пари сталася чергова сварка, під час якої артистка напала на чоловіка.

Як стверджує засновник таблоїду Гарві Левін, під час конфлікту з чоловіком зірка нульових не стримала агресію і затіяла бійку. Однак у результаті співачка спіткнулася і розбила голову, впавши на меблі.

Усе розвивалося настільки погано, що під час бійки Брітні спіткнулася і вдарилася об журнальний столик. Удар був дуже сильний. Столик тріснув. У Брітні на голові утворилася відкрита глибока рана. Їй потрібно було накладати шви,

- розповів Гарві Левін.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконавчий продюсер стрічки Чарльз Латібодьєр додав, що саме нестабільний емоційний стан Брітні Спірс підштовхнув Сема Асгарі подати документи на розлучення. Співачка страждає на параною, ніби її постійно переслідують, а її життю загрожує небезпека, тому по всьому будинку вона ховає ножі.

Крім того, раніше Сем розповідав, що знаменита дружина часто нападала на нього, а охоронцям доводилося їх розбороняти. Після оприлюднення інформації про розлучення пари стало відомо, що Асгарі покинув особняк, у якому жив разом із дружиною. Замість цього він живе у квартирі в Лос-Анджелесі, яку орендує Брітні за 10 тис. доларів на місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, після того, як Сем Асгарі подав на розлучення, Брітні Спірс звернулася за допомогою до впливового адвоката . Раніше вона займалася скандальним шлюборозлучним процесом Джонні Деппа, а також відстоювала інтереси Кім Кардаш'ян і Кевіна Костнера.