"Зе ДжіДжі". Українці в захваті від італійського блогера-двійника Володимира Зеленського (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий неаполітанський тік-ток блогер та продавець риби Джіджі Пешеріа вкотре розбурхав мережу своїм роликом. Річ у тім, що Джіджі надзвичайно схожий на Президента України Володимира Зеленського. Користувачі вже встигли охрестити його двійником та близнюком українського лідера.

Пешеріа в буквальному сенсі підкорив тік-ток відео з українською композицією. Вочевидь, відомий блогер нарешті зрозумів, чому в нього така велика аудиторія з України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джіджі розповсюдив відео під патріотичну композицію української виконавиці Jerry Heil. Блогер танцював та посміхався на камеру. Фоном лунали слова: "Козацькому роду нема переводу".

@gigipescheria ♬ КОЗАЦЬКОМУ РОДУ - Jerry Heil

Цікаво, що неаполітанець вперше використав українську пісню для свого контенту. Під відео Джіджі українці залишили неймовірно велику кількість схвальних відгуків. Фоловери пишуть:

  • Те, що чекали всі українці.

  • Зе ДжіДжі.

  • Ой козак гарний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Зеленський відповів, чи повинні бойові дії перейти на територію росії. Президент зізнався, до чого може призвести рішення воювати на території рф.