Революція: вперше дівчина з пишними формами на обкладинці Maxim (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Минулого тижня всі захоплювалися вишуканою капсульною колекцією нижньої білизни під весільну сукню, руку до якої доклала модель plus-size Ешлі Грем. Цього разу пишнотіла красуня вкотре підтвердила популярність, знявшись для обкладинки американського Maxim, який з'явиться у продажу вже у квітні.

Не секрет, що зараз існує справжній тренд у моді, коли запрошують для співпраці моделей plus-size. І ми навіть публікували матеріал про те, який вигляд мають найуспішніші моделі з пишними формами. Одна з найвідоміших моделей цього року встигла стати і найбільш обговорюваною, знявшись для обкладинки Sports Illustrated, взявши участь у паризькому Тижні моди, а тепер і оголившись для обкладинки популярного чоловічого глянцю.

28-річна Ешлі з'явилася на обкладинці американської версії знаменитого чоловічого журналу Maxim, а це, зауважте, перший випадок, коли головною героїнею номера стає модель plus-size!

Цікаво, якою буде реакція чоловічої аудиторії на експеримент журналу?.. Нагадаємо, що останні новини зі світу знаменитостей ви можете прочитати в нашому розділі "Новини шоу-бізнесу".