"Треба збирати гроші на безпілотники": Сергій Притула з донькою повеселили ранковим відео

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український волонтер і засновник благодійного фонду Сергій Притула повеселив соцмережі спільним відео з маленькою донькою. Разом зі знаменитим татом малеча нагадала підписникам про збір коштів на дрони для потреб ДНР. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Сергій Притула опублікував кумедне відео з маленькою донькою. У кадрі волонтер лежав у ліжку, а малеча прийшла будити його з нагадуванням про великий збір на ударні безпілотники, у рамках якого засновник благодійного фонду планує зібрати 120 мільйонів гривень.

Там мама сніданок робить? Скажи, ще нехай донат зробить,

- відповів Притула доньці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Минулого тижня ворог дуже старався зруйнувати нашу єдність! Сьогодні з наших донатів ми скрутимо йому фігу розміром із палаючий кремль!

- підписав публікацію Сергій Притула.

Нагадаємо, 19 липня Сергій Притула оголосив новий мегазбір на 120 мільйонів гривень. У рамках цього проєкту волонтер планує придбати 5 комплексів розвідувальних БПЛА EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР. Загалом виручені гроші буде витрачено на 5 наземних станцій управління і 15 розвідувальних безпілотників. Зазначимо, що за найбільший донат виділено подарунок - шолом начальника ГУР Кирила Буданова.

Фото: instagram.com/siriy_ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Притула в 42 роки став магістром . Громадський діяч похвалився новим дипломом у своїх соцмережах і поділився кадрами з урочистого вручення документів про вищу освіту.