"Заощаджень немає": Анна Різатдінова зізналася, скільки витрачає на життя з Іспанії

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська гімнастка Анна Різатдінова, яка розчулила емоційним танцем на тлі зруйнованих будівель, розповіла про своє життя під час війни. Від початку російського вторгнення спортсменка була змушена переїхати в іншу країну заради безпеки маленького сина - де зараз вона мешкає та скільки грошей витрачає щомісяця дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Славі Дьоміну Анна розповіла, що разом із мамою та сином проживає в Іспанії. Однак весь цей час гімнастці доводиться жити на дві країни. І хоча сама Різатдінова мріє остаточно повернутися в Україну, поки що їй доводиться залишатися в Барселоні.

Я зараз живу на дві країни. Це Іспанія та Україна. Якби не син, я б 100% продовжувала своє життя в Україні. Для мене безпека сина на першому місці. Хочу повернутися в Україну на постійно. Зараз працюю над цим,

- розповіла Анна Різатдінова.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спортсменка розповіла, що фінансових заощаджень до нинішнього моменту у неї не залишилося. Тому Анна займається робочими проєктами, щоб забезпечувати своє життя в Іспанії, оскільки соціальні виплати вона не отримує. А всього на місяць їй необхідно близько двох тисяч євро на місяць.

У Барселоні набагато дешевше жити, ніж у Франції, Італії чи Німеччині. Це можна простежити навіть у магазині з продуктами. Я зараз проживаю в будинку з українками та їхніми дітьми. Класна ціна, новий будинок. Виплати не отримую. Я живу на гроші з майстер-класів. Це невеликі суми, не як в артистів із концертів. 1200 євро - житло з комуналкою, 400 євро - дитячий садок, плюс ще харчування. На дві тисячі євро на місяць точно можна прожити Заощаджень немає, я працюю,

- зізналася гімнастка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше на концерті alyona alyona в Роттердамі сталося кілька перестрілок . Артистка обурилася, що в цей час вона виступала на сцені, а організатори навіть не повідомили їй про те, що відбувається.