Колишня дружина Узєлкова закрутила новий роман завдяки доньці: як це сталося (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська фітнес-тренерка та ведуча Марина Боржемська розповіла, як молодша донька намагалася влаштувати її особисте життя. Після розлучення з В'ячеславом Узєлковим, знаменитість так і не завела серйозних стосунків, проте посприяти цьому все ж намагалася 11-річна Олівія.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній Марина Боржемська згадала історію, як дочка познайомила її з якимось чоловіком. Після цього у ведучої зав'язалося спілкування з потенційним обранцем, проте вона незабаром зрозуміла, що не бачить його поруч із собою в довгостроковій перспективі. Тому фітнес-тренерка вирішила завершити стосунки, які їй не підходили.

Я не можу сказати, що я була у стосунках. Просто з'явився чоловік на деякий час. Під час повномасштабної війни. Познайомилися на вулиці. Олівія підбігла. У той час ми з нею гуляли і вона сказала: "Мам, давай телефон, ти підеш на каву і це не обговорюється".
Я не можу назвати це романом. Це була якийсь час красива романтична історія. Але були певні ознаки, які були для мене не комфортні. Обмеження, або десь хтось переходить межу. Я до цього не готова. Я зчитую це дуже швидко,

- розповіла Марина Боржемська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас фітнес-тренерка зізналася, у яких стосунках залишилася з колишнім чоловіком, українським боксером-професіоналом В'ячеславом Узєлковим. 22 роки пара прожила у шлюбі, проте 2018 року вони пройшли скандальний шлюборозлучний процес. Попри колишні конфлікти, зараз Марина не захотіла говорити про ексчоловіка, тому лише наголосила, що Узелков жодного разу не поцікавився, як живуть його діти.

Не хочу обговорювати ту людину, якої немає, не буде і не було. Усе. Дякую йому за чудових дітей,

- висловилася фітнес-тренерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше стало відомо, що 15-річна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта тепер має роботу. Виявилося, Вів'єн почала працювати на свою знамениту маму.