Дружина Миколи Тищенка показала свою рекордну вагу і кардинальне схуднення: фото до і після

Зіркова краса

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина скандального депутата Миколи Тищенка шокувала фоловерів несподіваним зізнанням. Виявляється, близько року тому Алла Барановська сильно погладшала і всього за кілька місяців набрала цілих 17 кілограмів. Як власниці мережі салонів краси вдавалося весь цей час приховувати свою зайву вагу, і завдяки чому змогла повернутися у форму — подробиці на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Алла Барановська вперше зізналася, що з початку війни пережила особливо складний період, який позначився на її тілі. Блогерка вперше показала, який вигляд мала в критичній вазі та підкреслила, що навіть під час вагітності вона набрала набагато менше.

Як і більшість українців, з початком повномасштабного вторгнення дружина Тищенка зіткнулася з проблемами психоемоційного характеру. На тлі стресу і переїзду вона практично нічого не їла, проте, на подив, почала сильно поправлятися. Так, лише за пару місяців вона набрала 17 зайвих кілограмів.

Здорова жінка через стрес і гормони може не впізнати себе буквально за пару місяців. фото в каруселі. наприкінці квітня 2022 року я почала стрімко набирати вагу, при цьому я майже нічого не їла. влітку була вже +17 кг,

— поділилася Алла Барановська.

За словами Алли, наприкінці квітня стрес дав про себе знати, і результати почали проявлятися на її зовнішньому вигляді. Дівчина не тільки набрала рекордну вагу, а й зіткнулася з акне на обличчі, наслідки яких усуває досі. Влітку вона вирішила, що необхідно звернутися по допомогу до фахівців, однак призначене лікування призвело до госпіталізації.

Детальними подробицями того, що сталося, блогерка не стала ділитися, а лише підкреслила, наскільки важливо стежити за своїм здоров'ям, як фізичним, так і ментальним. Барановська закликала своїх підписниць берегти себе і пам'ятати, що стрес — провокує вкрай серйозні проблеми.

Тут питання не візуальної краси. Різкий набір ваги, акне, дерматит та інше — це ознаки, що організму погано. Він хворіє.
Мене не лякав зовнішній вигляд, скажу більше, я навіть не відчувала себе такою, як на фото. Мені було дуже погано фізично, морально, цей стан лякає мене досі,

— підкреслила Алла Барановська.

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова розповіла, що набрала рекордну вагу 86+. Артистка намагалася не коментувати це, оскільки шанувальники звикли бачити її в ідеальній фізичній формі. Однак після других пологів вона погладшала на 22 кілограми.