"Віцеміс Україна-2021" схудла на 20 кг: що саме їй допомогло? Фото ДО і ПІСЛЯ

Зіркова краса

Юлія Кацаєва

Журналістка

Навіть найкрасивіші дівчата нерідко стикаються з булінгом і проблемами прийняття себе. "Віцеміс Україна-2021", яка не раз підкорювала конкурси краси, — тому не виняток. Свого часу Луїза Філатова схудла на 20 кілограм заради роботи моделлю. Як їй це вдалося — дізнайтеся на HOCHU.ua!

У 2021 році Луїза Філатова боролася за звання найкрасивішої українки. І хоча перше місце на конкурсі краси дісталося іншій учасниці, Луїза отримала почесний статус "Віцеміс Україна-2021". Напередодні конкурсу дівчина зізналася, що її зовнішній вигляд — результат наполегливої роботи над собою. Виявилося, що заради модельної кар'єри їй довелося схуднути аж на 20 кілограмів і пропрацювати свої комплекси.

Що таке бути некрасивою, коли всі навколо красиві?
Як це бути великою, закомплексованою булімічкою, коли твої ровесниці худі миловидні створіння
Скільки дівчаток зараз дивиться на своє відображення в дзеркалі й відкидає себе, хоче змінити... ненавидить. Бо хтось сказав, що ти не така: не класна, не худа, з рідким волоссям... така.
Я знайома з усіма стадіями. Вони дуже давно були частиною мого життя. З деякими я борюся досі,

— розповідала Луїза на своїй сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На конкурсі "Міс Україна" Філатова розсекретила, що допомогло їй привести себе у форму і відновити здоров'я. За словами моделі, головним було прийняття своїх проблем і спроби полюбити себе не за зовнішні якості.

Безсумнівно, фізичні зусилля дали теж відмінні результати, з якими фігура дівчини буквально змінилася. Луїза почала вести активний спосіб життя, займатися спортом і кардинально змінила свій раціон. Дівчина не просто почала стежити за своїми прийомами їжі, а й зовсім відмовилася від м'яса, ставши вегетаріанкою.

Я змінилася, зробивши велику роботу над собою. Це і є щастя, йти до своїх цілей, знати хто ти є насправді,

— говорила Луїза Філатова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина Миколи Тищенка показала свою рекордну вагу і кардинальне схуднення. Усього за кілька місяців Алла Барановська набрала цілих 17 кілограмів, яких їй довелося довго позбуватися.