"Малолітка в прищах": як виглядає Маша Єфросиніна без макіяжу (ВІДЕО)

Зіркова краса

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська ведуча Маша Єфросиніна, яка "спалила" чоловіка за листуванням з іншою жінкою, показала, який вигляд має без макіяжу. Громадська діячка поділилася кадрами свого перевтілення заради нової фотосесії. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Маша Єфросиніна - одна з небагатьох знаменитостей, яка не боїться показати свою природну красу. І хоча найчастіше шанувальники ведучої звикли бачити її з розкішним макіяжем і стильною укладкою, періодично зірка ділиться "чесними" кадрами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, днями на своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна поділилася бекстейджем з недавніх зйомок. Для фотосесії знаменитість зібрала команду візажистів і стилістів, які відповідали за її перевтілення. На кадрах Маша співала під час підготовки свою пісню з Артемом Пивоваровим, після чого пожартувала, що до 2035 року випустить свій сольний альбом, тому що "люди вмовили".

Малолітка в прищах - це я,

- прокоментувала свою зовнішність без макіяжу Маша Єфросиніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна різко  прокоментувала скандал  навколо серіалу "смт Інгулець". До слова, після публічного хейту Юрій Горбунов все ж  відмовився від державних коштів.