"МайстерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 8 випуск від 31.03.2023

Мастер Шеф Професіонали

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже цієї суботи, 31 березня, всі шанувальники "МастерШеф. Професіонали-4" зможуть насолодитися новим випуском улюбленої кулінарної програми. Де подивитись 8 епізод популярного реаліті та що цікавого нам покажуть? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Ектор зауважив, що протягом усіх випусків учасники шоу "МастерШеф. Професіонали-4" обирають у свої команди найкращих друзів. Однак такого в гастрономічному бізнесі немає, тому що ресторатори завжди стикаються із запеклою конкуренцією. У 8 випуску прийшов час створити ті групи, в яких учасники будуть самостійно вибирати тих, хто отримає чорні фартухи.

Крім того, капітани навчатимуться відрізняти якісні страви, оцінювати їх та приймати рішення, чи подавати таку їжу на стіл. Чи будуть друзі Сашко Димитров та Віктор Волошин у ситуації, коли хтось буде змушений відправити опонента до аутсайдерів? Зовсім скоро дізнаємось!

У другому випробуванні учасники 4 сезону "МастерШеф. Професіонали" тренуватимуть свої смакові рецептори. Страви-пастки, приховані інгредієнти та підсилювачі смаку зустрічатимуться кожному. Однак не всі зможуть орієнтуватися у великій палітрі смакових відтінків. Хто вгадає хоча б один із 20 інгредієнтів, як Анастасія Шевченко розбереться зі смаковими молекулами і хто вирушить на балкон до початку кулінарного процесу? Дізнаємось у новому епізоді шоу.

Дивіться 8 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 31 березня о 19:00 на сайті "СТБ" .