Куди йдуть залишки їжі та чому учасники майже не сплять? Вся правда про шоу "МастерШеф"

Мастер Шеф

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нещодавно ми розповіли, хто пішов з "МастерШеф Професіонали-4" у 13 випуску, а тепер ділимося всією правдою про популярне шоу. Куди йдуть залишки продуктів, чому учасники мало сплять і хто доїдає страви, які готують кухарі суддям? Секрети залаштунків розкрила колишня переможниця проєкту.

Переможниця "МастерШеф-2" Ліза Глінська дала інтерв'ю , в якому розповіла про те, що відбувається за лаштунками шоу. За словами кондитера, те, що ми бачимо на екрані — це лише найменша частина випробувань, які доводиться долати учасникам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відсутність сну — одна з головних "проблем" на проєкті "МастерШеф". За словами Глинської, учасники недосипають через те, що у них з самого ранку починається підготовка до знімального процесу.

Спали ми мало. Особливо на початку, коли було багато учасників, потрібно було підготувати всіх, зробити зачіски. Тому нас привозили дуже рано, а їхали ми пізно. Через місяць я схудла на 9 кг,

— пригадує Ліза.

Також зірка української кулінарії відповіла на запитання, яке досі хвилює багатьох шанувальників шоу. Що ж відбувається з продуктами, які використовують учасники "МастерШеф" під час приготування, а також куди потім дівають готові страви, призначені для журі проєкту?

За словами Лізи, страви, які готують учасники "МастерШефу", ніхто не доїдає. Між закінченням приготування та оцінкою їжі проходить понад година, тому страви остигають, а також втрачають початковий вигляд через те, що судді вже в них поколупалися.

А ось із продуктами на проєкті "МастерШеф" все економніше. Їх не викидають, а залишають на потім, щоб наступного дня інші учасники могли їх використовувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що  "Голос країни" повертається . Стало відомо, що в новому сезоні допоможе учасникам не завалити кастинг.