Зніміть це негайно! Найгірші зіркові образи на червоній доріжці премії Оскар-2023 (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У ніч з 12 на 13 березня у Лос-Анджелесі відгриміла 95-та церемонія вручення престижної премії Оскар. Цієї ночі зірки світової величини зібралися не тільки для того, щоб отримати заповітні статуетки, а й щоб похвалитися своїми стильними та ефектними вбраннями. Тільки ось, як показують фото з церемонії, зі стилістом чи смаком пощастило далеко не всім... Найгірші образи знаменитостей на премії Оскар-2023 дивіться на HOCHU.ua!

На жаль чи на щастя, будь-яка голлівудська подія не обходиться без провальних вбрань. У ніч з 12 на 13 березня в розкішному театрі Dolby, який знаходиться в ЛА, зібралися знамениті, успішні та красиві постаті шоубізнесу з різних куточків землі. Зрозуміло, що вразити публіку хотілося всім, проте хтось настільки перестарався, що, швидше, шокував шанувальників своїм вбранням, ніж порадував.

Найгірші образи зірок на премії Оскар-2023 дивіться далі у нашому матеріалі!

Провальні образи зірок на премії Оскар-2023

Руні Мара помилилася і з кольором, і з фасоном вбрання... Сукня від Alexander McQueen невдало сиділа на актрисі під час премії Оскар-2023.

Якщо вам було цікаво, чи можна зіпсувати таку красуню, як Ану де Армас, то так це реально. Вбрання від Louis Vuitton, прикрашене старорежимним мереживом, злилося не тільки з червоним хідником, а й з відтінком шкіри зірки.

Ось ще один вихід, який загубився на тлі нового відтінку червоної доріжки Оскар-2023. Джеймі Лі Кертіс у Dolce & Gabbana була практично непомітною.

Флоренс П'ю має незаперечний талант, але з почуттям стилю є проблеми... У Мережі розкритикували вбрання актриси, зазначивши, що виглядає воно, як невипрасувана штора.

Не пощастило цього разу і Вінні Харлоу, яка обрала невдалу сукню у "вицвілому" відтінку жовтого.

А ось Хонг Чау, на думку користувачів, позувала на червоній дорозі Оскара-2023 у сукні з ганчіркою для миття підлоги.

Схоже на те, що стиліст Еллісон Вільям пішов у відпустку...

Мелісса Маккарті нагадує у червоному вбранні не фатальну красуню, а помідор.

Здається, Памела Рібон та Сара Гуннарсдоттір втекли з випускного в селі...

Є питання і до стиліста Андреа Райзборо, яка позувала на Оскарі-2023 у мереживних фіранках.

Також не пропустіть добірку найстильніших образів знаменитостей на червоній доріжці Оскара-2023.

Фото: Getty Images