Ох, спокусниця! Алессандра Амбросіо у незвичайній сукні на заході у Мілані (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Алессандра Амбросіо, яка нещодавно розійшлася з бойфрендом після 2 років стосунків, відвідала захід у Мілані. Супермодель з’явилась на ньому в оригінальній сукні з капроновою вставкою та червоною квіткою.

Вчора, 19 вересня, бразильська супермодель Алессандра Амбросіо відвідала захід “A Legs Celebration Event”, організований брендом Calzedonia. Вона була в чудовому настрої та радо позувала фотографам, демонструючи своє незвичайне вбрання.

Для свого виходу ексмодель Victoria's Secret обрала довгу чорну сукню від британського бренду David Koma. Вона мала глибоке декольте, напівпрозову капронову вставку на животі, високий розріз на спідниці та червону квітку на стегні. Доповнювали образ Амбросіо чорні колготки від бренду Calzedonia, червоні туфлі від Gianvito Rossi, сумка від Rubeus та прикраси від Pasquale Bruni. Своє волосся вона уклала в легкі локони та зробила вечірній макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували, який вигляд мала Алессандра Амбросіо після виснажливого тренування. Модель потрапила в об’єктиви вуличних фотографів, коли направлялась до своєї автівки.

Фото: Getty Images