Зірка “Гаррі Поттера” показала ідеальний вихід в little black dress (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

У Мілані триває Тиждень моди, відвідати який з'їжджаються знаменитості з усього світу. Однією з гостей модного показу стала й зірка поттеріани Емма Вотсон. Акторка мала неймовірний вигляд у маленькій чорній сукні. Показуємо її образ ближче! Також не оминіть увагою незвичайний образ Алессандри Амбросіо, який ми показували в іншій нашій статті.

Вчора, 21 вересня, у межах Тижня моди у Мілані відбувся показ Міуччі Пради та Рафа Сімонса для Модного дому Prada. Однією з зіркових гостей заходу стала британська акторка Емма Вотсон.

Фото: Getty Images

Зірка “Гаррі Поттера” була вбрана в оригінальну маленьку чорну сукню, яка мала американську пройму та обшиті тонким золотим ланцюжком краї. Бретелька-галтер на сукні також була зроблена з такого ланцюжка. Свій образ вона доповнила чорними туфлями з гострим мисом, а також сумкою з короткою ручкою. Своє волосся Вотсон зібрала назад і прикрасила зачіску чорним бантом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували яскравий образ Демі Мур. Акторка блиснула стрункою фігурою на модному показі і здивувала занадто молодим виглядом.

Фото: Getty Images