Дві ікони стилю: Олена Зеленська та Джилл Байден зачарували ефектними образами у Білому домі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Не встигли ми ще вдосталь насолодитися нещодавнім образом Олени Зеленської у музеї, як перша леді України знову спричинила фурор, зустрівшись із Джилл Байден в ефектному костюмі молочного кольору. Фото дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

У рамках свого робочого візиту до США Володимир та Олена Зеленські провели зустріч із Джо Байденом та його дружиною у Білому домі. Там політики обговорили ключові питання, а також висловили подяку президенту США за підтримку України у боротьбі з російською агресією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після зустрічі з українською делегацією перша леді Джилл Байден опублікувала в соціальних мережах радісне фото з Оленою Зеленською. Ось як вона підписала цей знімок:

Мати, захисниця та перша леді — Олена, ти — серце України. Ми з Джо мали честь вітати вас та президента Зеленського сьогодні у Білому домі. Ми з народом України!

Ще більше фото з цієї зустрічі показала в Instagram Олена Зеленська. На цих знімках можна побачити стильні образи перших леді та переконатися в тому, що вони є справжніми іконами стилю.

В ході офіційного візиту Олена Зеленська постала перед публікою в стильному молочному костюмі, що складається з прямих штанів і приталеного піджака з накладними кишенями. Особливої витонченості цьому образу додала золота брошка у формі карти України від українського бренду Gasanova. Своє ефектне вбрання перша леді України доповнила чорними туфлями з гострим носком, а волосся зібрала в елегантну високу зачіску.

Дві ікони стилю: Олена Зеленська та Джилл Байден зачарували ефектними образами у Білому домі (ФОТО) - фото №1
Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/
Дві ікони стилю: Олена Зеленська та Джилл Байден зачарували ефектними образами у Білому домі (ФОТО) - фото №2
Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/
Дві ікони стилю: Олена Зеленська та Джилл Байден зачарували ефектними образами у Білому домі (ФОТО) - фото №3
Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/
Дві ікони стилю: Олена Зеленська та Джилл Байден зачарували ефектними образами у Білому домі (ФОТО) - фото №4
Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

Також дуже ефектно на зустрічі виглядала Джилл Байден. Перша леді США була одягнена у стильну блакитну сукню з короткими рукавами та жіночним коміром. Своє вбрання вона доповнила яскравими туфлями та золотими прикрасами.

Цікаво, що в такому ж образі Олена Зеленська вже сяяла у 2022 році. Тоді перша леді України була на Саміті перших леді та джентльменів в аналогічному костюмі від the COAT by Katya Silchenko.

Дві ікони стилю: Олена Зеленська та Джилл Байден зачарували ефектними образами у Білому домі (ФОТО) - фото №5
Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Мережі зараз також обговорюють зустріч королівської родини Великої Британії з президентською родиною Франції. Погляньте на елегантні образи першої леді Франції та королеви Камілли.