"Супермама" 5 сезон: коли і де дивитись 5-8 випуски від 13.03.2023

Супермама

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У нас чудові новини для шанувальників шоу "Супермама"! Вже сьогодні, 13 березня, вийде новий епізод улюбленого реаліті. Де подивитися 5, 6, 7 та 8 випуски програми "Супермама" і що на нас чекає цього тижня? Розповідаємо на HOCHU.ua!

У березні на каналі "СТБ" стартував новий сезон реаліті "Супермама", мета якого — на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така справжня супермама, а також подарувати глядачам практичні та цінні поради про виховання дітей від експерта з дитячої вікової психології Дмитра Карпачова.

Цього тижня глядачі познайомляться зі столичними мамами. Четвірка героїнь з різними принципами та стилем життя вирушить у гості один до одного, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, господарність та самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. І мати, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання Супермама.

Першою у гості запросить тренер Катя. Ця учасниця проєкту є засновницею, керівницею та тренером студії східних танців. Робота героїні займає майже весь її час. У декретній відпустці Катя провела лише місяць після перших та других пологів. Вона не любить байдикувати, лінуватися і пасивно проводити вільний час. І таких самих принципів дотримується у вихованні своїх дітей. Однак, чи справді Каті вистачає часу на сім'ю?

Наступною зустрічатиме гостей Валерія, яка живе 16 років у шлюбі та разом із чоловіком займається розвитком трьох дітей. Валерія називає себе строго. мамою. Вона ретельно стежить за успішністю дітей у школі, бо вважає, що це їхній шлях до успіху. Також жінка впевнена, що чудово справляється не лише з вихованням дітей, а й з роботою, побутом та самореалізацією. Чи так це? Готові перевірити суперниці.

Третю зустрічатиме гостей спокуслива мама Ліля. Фотомодель виховує півторарічну Настю. З донькою вона проводить багато часу, любить одягатися у схожі сукні, фотографуватися, і мріє, щоб Настенька теж була творчою особистістю. Які "гріхи" суперниці знайдуть у Лілії?

Ну а останньою на гостей чекатиме мама вундеркінда Анна. Півторарічний Марк — найрозвиненіший малюк, на думку жінки, адже у своєму віці він може пояснити, чого саме хоче, висловити точку зору, знає алфавіт двома мовами, понад 100 слів англійською, вміє рахувати до десяти та може назвати всі кольори. Мама навіть подавала заявку до Книги рекордів України. Чи не шкодить такий насичений графік Марку? Дізнаємося вже цього тижня.

Дивіться 5, 6, 7 та 8 випуски шоу "Супермама-5" від 13.03.2023  на сайті "СТБ" !

Творці шоу зазначають, що випуски було знято до 24 лютого 2022 року, тобто до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.