Спробуйте - і варити більше не будете: кулінарний лайфхак, який допоможе приготувати кукурудзу за 5 хвилин

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми ділились хитрим способом, який дозволить приготувати гору баклажанів, використовуючи всього ложку олії. В пригоді стане мікрохвильова піч. Вона також допоможе швидко і без варіння приготувати кукурудзу.

Молода кукурудза дуже смачна, але багато хто не їсть її через процес приготування. Блогерка Марія Штефан у своєму інстаграмі розповіла, як приготувати її всього за п’ять хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Каструля з водою не знадобиться, лише мікрохвильовка. За словами блогерки, щоб приготувати ароматну та смачну кукурудзу, достатньо на п’ять хвилин помістити її в мікрохвильову піч.

Вже за п’ять хвилин “каруселі” смакота буде повністю готовою. Залишиться лише посолити качан та змастити його маслом, або ж використати інші добавки до кукурудзи, які вам подобаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей спосіб універсальний, адже з ним можна забути про безкінечне варіння кукурудзи та миття брудних каструль після нього. Замаститься лише одна тарілка, з якої ви будете їсти продукт. Також ми розповідали, як правильно їсти хінкалі і до чого тут хвостик з тіста.