Один інгредієнт перетворить гороховий суп на шедевр: що кладуть в каструлю досвідчені кулінари

Рецепти

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми вже розповідали, як правильно варити рис . Тепер розкриваємо секрет, як вивести на абсолютно новий рівень улюблену першу страву багатьох - гороховий суп. Весь секрет у одному інгредієнті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви, коли чуєте словосполучення “гороховий суп”, уявляєте мутну рідину в щербатій тарілці як у дитячому садочку, ви просто не їли справді смачного супу. Разом з Pixelinform розповідаємо, як це виправити.

Густий гороховий суп на наваристому бульйоні - страва, відома у багатьох країнах Європи. Наприклад, у Німеччині та Франції туди обов’язково додають бекон, а в Естонії готують свинячі ніжки, а як гарнір до них - варений горох, змішаний із салом.

Але є ще один варіант добавки. І він врятує, якщо звичний смак трохи набрид і хочеться чогось новенького.

Просто додайте сир

Цей продукт докорінно перетворить гороховий суп. Але важливо врахувати кілька нюансів. Щоб приготувати перше з сиром, готуйте страву, як зазвичай. Але перед тим, як додавати засмажку, розчиніть у бульйоні щедрий шматок плавленого сиру. Його можна нарізати, розламати чи натерти - він все одно розчиниться. Якщо не використовуєте смажені овочі, продукт додають за 5 хв. до готовності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо, щоб сир, який ви додаєте, був натуральним, не містив замінників молочних жирів. Тоді страва вийде ніжною, буде мати кремову текстуру та вершковий смак. Гарний плавлений сир можна приготувати самотужки - і це зовсім не складно.