На здоров'я, щастя та удачу: найпотужніші молитви, які потрібно прочитати на Вознесіння 25 травня

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Молитва завжди має силу, проте у великі церковні свята її ефективність у рази зростає, адже в такі дні Небеса по-особливому слухають прохання вірян. З цього приводу пропонуємо вам прочитати сильні молитви за удачу, здоров'я та захист на Вознесіння Господнє.

Вознесіння Господнє, яке 2023 року відзначають 25 травня, — день, коли ми згадуємо про велику подію в житті Христа, коли Він зійшов на небеса. Цього особливого дня дуже важливо звертатися до Бога з вдячним серцем і просити його про ті чи інші потреби. Віряни впевнені, що на це свято молитви мають неймовірну силу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коротка та сильна молитва на Вознесіння

Величний Господь, цього дня Вознесіння я приходжу до Тебе з молитвою, сповненою благоговінням і поклонінням. Ти, що зійшов на небеса, прийми мої слова:

Підношу Тобі своє серце, нехай буде відкрите для Твоєї милості. Зміцни мою віру, щоб вона долала всі сумніви та випробування. Нехай Твоя благодать наповнює мене і надихає на добрі діла. Нехай Твоя любов огортає мене, і я сяятиму Твоїм світлом. Нехай Вознесіння Твоє нагадує мені про вічні цінності та надію на вічне життя з Тобою. Дякую, Господи, за Твою вірність і любов, які незмінні та великі. Підношу Тобі мої молитви та поклоніння в цей особливий день Вознесіння. Амінь.

На здоровье, счастье и удачу: самые мощные молитвы, которые нужно прочитать на Вознесение 25 мая - фото №1

Молитва на Вознесіння на гроші та багатство

Господи, дякую Тобі за всі Твої щедрі дари та матеріальні блага, якими Ти оберігаєш мене в моєму житті. У цей особливий день Вознесіння я звертаюся до Тебе з проханням: даруй мені мудрість і розум, щоб я використовував гроші мудро та відповідально. Допоможи мені бачити та цінувати не лише матеріальне багатство, а й духовні цінності.

Допоможи мені бути щедрим і вдячним за все, що Ти даруєш мені, і ділитися своїми ресурсами з нужденними. Нехай моє багатство служить іншим людям. Звільни мене від скупості та жадібності, які можуть відвернути мене від справжніх цінностей та порушити моє ставлення до Тебе. Зміцни мою віру в Тебе і впевненість, що Ти дбаєш про мої матеріальні потреби. Господи, нехай моє прагнення до грошей і багатства ніколи не затьмарює мою відданість і любов до Тебе. Допоможи мені використовувати мої ресурси для підтримки справи Твого Царства та служіння іншим.

Дякую, Господи, за Твою прихильність і щедрість. Нехай моя молитва буде почута та виправдана Твоїм благословенням. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва на Вознесіння про захист

Великий Господь, цього дня Вознесіння я приходжу до Тебе з молитвою про захист. Часи мінливі, і я потребую Твого потужного захисту. Нехай Твоя благодать і милість огортають мене, захищаючи від зла та небезпек. Вірю, що Ти — мій надійний притулок. Збудуй свій щит навколо мене та близьких мені людей. Нехай Твоя невидима рука веде нас шляхом безпеки та ухилення від зла. Силою Твоєю захисти нас від неправедних намірів і небезпек, які чатують в цьому світі.

Нехай Твій ангел-охоронець стереже нас і відводить від нас усе зло. Даруй нам мудрість і рішучість, щоб приймати правильні рішення та уникати потенційних небезпек. Дякую, Господи, за Твою незмінну турботу та захист. Амінь.

На здоров'я, щастя та удачу: найпотужніші молитви, які потрібно прочитати на Вознесіння 25 травня - фото №2

Молитва на Вознесіння на удачу

Всемогутній Господь, цього дня Вознесіння я звертаюся до Тебе з молитвою про благословення та удачу. Господи, Ти, Який піднісся на небеса, торкнися мого життя і благослови мене удачею. Піднесення Твоє нагадує мені про твою нескінченну мудрість і доброту.

Нехай Твої благословення наповнюють мої починання і спрямовують мене на успіх. Даруй мені удачу та добробут у всіх сферах мого життя. Допоможи мені бачити можливості та сміливо використовувати їх на свою користь. Нехай Твоя милість відкриває двері переді мною і допомагає мені долати перешкоди на шляху до досягнення моїх цілей. Зміцни мою віру та впевненість, щоб я сміливо йшов уперед і не сумнівався у своїх здібностях. Нехай Твоя мудрість спрямовує мене у прийнятті рішень, які призведуть до добробуту та успіху.

Дякую, Господи, за Твою милість і благословення. Амінь.

Молитва на Вознесіння на щастя

Всемогутній Господь, цього дня Вознесіння я приходжу до Тебе з молитвою про щастя. Нехай ці слова відобразять мої щирі прагнення та надію на Твою благодать.

Господи, піднесений над усім творінням, благослови мене щастям у цьому житті. Вознесіння Твоє нагадує мені про Твою божественну любов і радість. Нехай Твоя благодать наповнює моє серце і змінює моє життя. Даруй мені внутрішню радість і спокій, які походять із Твоєї присутності. Допоможи мені бачити і цінувати маленькі радощі, які Ти даруєш мені щодня. Нехай моя душа сповнюється благодаттю.

Господи, благослови мене духовним зростанням та глибоким розумінням джерел щастя. Нехай я буду щедрим і дбайливим, даруючи радість іншим людям і вносячи благо у цей світ. Дякую, Господи, за Твою благодать і щастя, які Ти даруєш мені. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, що категорично не можна робити на Вознесіння Господнє. У це свято існує чимало заборон і правил, які заради свого блага краще не порушувати.