Зіркові радники і нові правила на "Голосі країни 13": коли і де дивитися 5 випуск від 01.10.2023

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

П'ятий епізод 13 сезону вокального талант-шоу "Голос країни" вийде вже 1 жовтня. Що нового в ньому бачать глядачі - подробиці дізнавайтеся в нашому матеріалі!

Зауважимо, що новий європейський сезон виробляється за сприяння польських медійників. Мета шоу - показати істинний український дух і продемонструвати силу та віру народу України в перемогу над ворогом. Тому й зйомки відбуваються не в Києві, а у Варшаві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цієї неділі о 21:00 на екранах українського ТБ відбудеться трансляція п’ятого епізоду європейського сезону “Голосу країни-13”. Зірковими тренерами шоу стали: артисти Юлія Саніна,  Артем Пивоваров, Надя Дорофєєва та  співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

У черговому епізоді проєкту стартує новий етап - вокальні батли. Вони проводитимуться за новими правилами. Цього сезону для виступів на сцені тренери зможуть об'єднувати учасників не тільки у дуети, але і в тріо, і навіть у квартети. Глядачі побачать максимально неочікувані поєднання артистів. Додамо, що на цьому етапі наставникам матимуть можливість допомогти їхні зіркові радники. У неділю на сцені "Голосу" з'являться учасники з команди Івана Клименка та Юлії Саніної.

Іван Клименко презентує глядачам своє тріо. На сцені проєкту з'явиться дует сестер "NAYADA", автентична вокалістка Стася Чабан та Анна Корченова, яка дивувала суддів треком “Карпатьский реп”. Дівчата заспівають пісню гурту Maneskin “Beggin” у фольклорному стилі.

Юлія Саніна також здивує громадськість своїм тріо. На сцені вокального талант-шоу з'явиться фронтвумен  зразково-показового оркестру ЗСУ Світлану Чередниченко, енергетик Володимира Удовенка та Галина Печенижська. Артисти заспівають композицію alyona alyona & KOLA - "Небо хилиться".

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

  • Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

Зазначимо, що під час  зйомок етапу “сліпих прослуховувань” у "Голосі" прийняло участь 60 різнопланових артистів. 40 з них пройшли до етапу "вокальних батлів".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий продюсер зізнався, що пов'язує Івана Клименка та Надю Дорофєєву. Між усіма чотирма тренерами 13 сезону "Голосу країни" мають місце не лише робочі зв'язки, а й творча взаємодія.