"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 16 випуск від 03.06.2023

Мастер Шеф Професіонали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Настають вихідні, а значить — саме час дивитися новий, 16 випуск, улюбленого кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Сім учасників продовжать боротьбу за звання найкращого кухаря країни. Де подивитися 16 епізод популярного реаліті та які випробування чекають на учасників цього разу? Розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Настав час згадати школу! На учасників шоу чекають контрольні іспити, що складаються з 7 раундів, в яких перевірятимуться їхні кулінарні знання. Судді попросять їх перерахувати якнайбільше видів круп, а також назвати соуси, супи та пасти.

Related video
"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 16 випуск від 03.06.2023 - фото №1

Цікаво, чи зможе Саша Гриценко вирватися в лідери та довести, що він найкраще орієнтується у кулінарній літературі? Скільки видів нарізок він назве, щоб здивувати саму Ольгу Мартинівську?

У другому конкурсі професіоналам вдасться отримати відомий та унікальний майстер-клас від італійського шефа. Марко Черветті, кулінарний філософ за покликанням, хімік за освітою, мандрівник та блогер, відвідає кухню шоу "МастерШеф. Професіонали" у 4 сезоні. Однак, не всі учасники зможуть повністю зрозуміти його підхід.

"МастерШеф. Професіонали" 4 сезон: коли і де дивитися 16 випуск від 03.06.2023 - фото №2

Дивіться 16 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-4" 3 червня о 19:00  на сайті "СТБ"  і дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали,  куди йдуть залишки їжі  та чому учасники майже не сплять? Дізнайтеся всю правду про шоу "МастерШеф".