"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 6 випуск від 30.09.2023

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже цієї суботи, 30 вересня, виходить 6-й випуск проєкту "МастерШеф"-12. Новий тиждень покаже справжні характери учасників: хто готовий змагатися чесно, а хто йтиме на махінації з конкурентами? Детальніше про новий епізод читайте у нашому матеріалі!

У 6 випуску "МастерШеф" судді ризикнуть не лише оцінити учасників, а й самі випробувати себе у новому жанрі. Вперше в історії шоу буде випущено кулінарний подкаст.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Професіонали поділяться цінними рецептами, особистим досвідом на кухні та навіть дитячими історіями. Але чи зможуть учасники серед усіх цих розмов виявити компоненти страви та її спосіб приготування. А також яка з команд виявить себе в цьому випробуванні не з найкращого боку? Дізнаємося зовсім скоро!

І, звичайно, не обійдеться без легендарної естафети на кухні "МастерШеф". Учасники будуть випробувані на швидкість, винахідливість та майстерність у тому, щоб прийти першим.

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 6 випуск від 30.09.2023 - фото №1

А наприкінці епізоду судді нададуть учасникам унікальну можливість показати себе не лише з хитрої, але й великодушної сторони. На битві чорних вони запропонують врятувати аутсайдерів 6 тижня. Як це відбуватиметься? Побачимо у новому випуску шоу!

Дивіться 6 випуск кулінарного шоу "МастерШеф"-12 30 вересня о 19:00  на сайті  "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як пройшов п'ятий випуск "МастерШеф"-12. Нагадаємо, що у цьому епізоді учасники готували під звуки тривоги та у повній темряві.