Вагітна Ріанна викликала фурор на червоній доріжці Оскара-2023: ефектний образ зірки (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Милуємось ефектним образом Ріанни на премії Оскар-2023, який всі обговорюють у Мережі. Фото співачки з червоної доріжки дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Ось і відгриміла 95 церемонія вручення премії Оскар. Запам'яталася вона не лише скандалами , а й яскравими вбраннями зірок. Один із найефектніших образів на червоній доріжці премії Оскар-2023 продемонструвала співачка Ріанна, яка зараз чекає на другу дитину.

Вагітна Ріанна фото
Related video
Ріанна на Оскарі 2023 фото

35-річна зірка з'явилася на події в сексуальному вбранні від модного Будинку Alaïa, яке оголило її круглий живіт. Шкіряна сукня, в якій позувала Ріанна, складалася з бра та довгої спідниці зі шлейфом, а також прозорої тканини. Особливої перчинки образу додали спокусливі вирізи на стегнах.

Ріанна на Оскарі фото
Ріанна на Оскарі фото

Що стосується б'юті-образу Ріанни, то співачка зробила високий пучок, свій улюблений макіяж з акцентом на очі та червоною помадою. Останнім штрихом стали сережки-крапельки, які додали вбранню співачки елегантності.

Також не пропустіть образ співачки Tems , яка сяяла на червоній доріжці Оскара-2023 у неймовірній сукні від українського бренду Lever Couture.

Фото: Getty Images