"Чиста випадковість": дизайнер українського бренду Olēnich розповіла про співпрацю з Селеною Гомес та іншими зірками

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Днями в мережі викликала фурор новина про те, що голлівудська зірка Селена Гомес засвітилася на зйомках фільму в тренчі від українського бренду Olēnich. Ексклюзивно для HOCHU.ua дизайнерка марки Яна Оленич розповіла про те, як їй вдається співпрацювати зі знаменитостями світового масштабу.

Відому американську співачку та актрису Селену Гомес помітили в плащі від українського бренду Olēnich. Новина про те, що зірка обрала виріб від української марки, блискавично розлетілася мережею і тепер Olēnich у всіх на слуху. Хоча таке вже траплялося й раніше, адже з моменту заснування бренду у 2016 році, у стильних виробах від Яни Оленич встигли покрасуватися Кортні Кардаш'ян, Олена Зеленська та інші селебриті.

Яна Оленич
Related video

Редакція HOCHU.ua дізналася, як Olēnich вдається співпрацювати з особами світової величини, і кому бренд "зобов'язаний" своїм успіхом.

  • Яно, як дізналися, що Селена обрала тренч вашого бренду? Це була співпраця, з вами зв’язався її стиліст чи, можливо, випадковість?

Це була чиста випадковість, ми не зв’язувалися зі стилістом Селени чи командою, яка працює над серіалом, і дізналися про те, що вона знімається у "Вбивствах в одній будівлі" в нашому тренчі з колекції Fall-Winter 2022 з соцмереж.

Селена Гомес в тренчі Olēnich
  • Селена Гомес — не перша зірка, яка обирала верхній одяг Olēnich. У ваших вбраннях можна було побачити Кортні Кардашьян, Тіну Кунакі, Олену Зеленську. Як вдається співпрацювати з ними? 

Стилісти деяких з них контактують з нами напряму, до інших ми звертаємося самі.

Співпраця з зірками такої величини — це завжди лотерея, бо ти ніколи не знаєш напевно, чи надягне зірка речі бренду, чи підійдуть вони їй.

"Чиста випадковість": дизайнер українського бренду Olēnich розповіла про співпрацю з Селеною Гомес та іншими зірками - фото №3

Якщо немає конкретного приводу, то ми не знаємо, коли саме зірка надягне речі, якій їй надіслали. Але найприємніше — це коли селебриті обирають наш одяг для повсякденного життя, а не для публічних виходів. Для мене це найліпший комплімент!

  • Яка знаменитість першою обрала вбрання Olēnich? Хто це був? Пам’ятаєте свої емоції на той момент?

Цією людиною була не зовсім знаменитість, але для мене це був і досі є один з найприємніших моментів за всю історію існування бренду.

"Чиста випадковість": дизайнер українського бренду Olēnich розповіла про співпрацю з Селеною Гомес та іншими зірками - фото №4

Коли я готувала свою першу комерційну колекцію у 2018 році, мені пощастило співпрацювати з Юлею Пеліпас (екс-fashion-директорка Vogue Україна, стиліст та дизайнер), яка тоді працювала мала стилізувати наш перший кампейн. В останній момент ми втратили модель і зовсім випадково Юлія вирішила її замінити, тим самим ставши обличчям першої колекції Olēnich. Саме це зіграло ключову роль в становленні та розвитку бренду, тому я безмежно вдячна їй за це та завжди пам’ятаю, яку гордість та щастя відчула, дізнавшись про цю доленосну "випадковість".

Зазначимо, що вироби від українських дизайнерів обирають чимало зірок. Нещодавно на червоній доріжці Оскару-2023 співачка Tems сяяла у неймовірній сукні від української марки Lever Couture .

Фото: Getty Images