Що носити холодною весною? Беремо на замітку стильний образ актриси Зендеї (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

26-річна зірка Голлівуду Зендея засвітилася на батьківщині свого хлопця Тома Холланда і заразом продемонструвала ідеальний образ для холодної весни, коли хочеться виглядати стильно, але при цьому почуватися комфортно. Фото дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Акторка Зендея днями була помічена біля кафе Gail's у Лондоні. Там зірка здивувала своїх шанувальників ефектним чином і показав, що навіть у холодну та дощову погоду можна виглядати бездоганно.

Related video
Що носити холодною весною

На вулицях Лондона Зендея прогулювалась у стильному вбранні. Вона була одягнена у вкорочену шкіряну куртку, замшеву спідницю та стильні черевики Louboutin. Своє волосся актриса розпустила, а від макіяжу вирішила відмовитися.

Зендея в Лондоні

Варто зазначити, що куртка, яку Зендея обрала для прогулянки, коштує 4550 фунтів стерлінгів, що перевищує 200 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Зендея — американська актриса, співачка та модель, відома своєю роботою в кіно та на телебаченні, включаючи ролі в серіалах "Зак і Коді", "Школа року" та "Ейфорія", а також у фільмах "Круелла", "Людина-павук: Вдалині від дому" та "Дюна". Вона також є обличчям брендів Tommy Hilfiger та Lancôme, а ще відрізняється відмінним почуттям стилю, дивуючи шанувальників стильними вбраннями не лише на червоних доріжках, а й у звичайному житті.

Зендея
Зендея стиль

До речі, раніше редакція HOCHU.ua розповідала, який одяг варто вибрати для дощової погоди , щоб виглядати стильно і не мокнути.