Український бренд створив для Валерія Залужного ексклюзивну вишиванку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

У головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного з'явилася ще одна ексклюзивна вишиванка зі старовинним орнаментом, виконаним у сучасній інтерпретації. Вишиту сорочку та світшот для Залужного створив український бренд Maruna by Maria.

Подарунок присвятити Всесвітньому дню вишиванки , що відзначається сьогодні, 18 травня. Свято покликане популяризувати український національний костюм, українську культуру, історію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Це вже не перша створена для Залужного вишиванка брендом Maruna by Maria. Творці вишиванки підмітили, що минулого разу після такого подарунка ЗСУ почали творити чудеса і звільнили Херсон.

Зараз ми чекаємо додому Крим і Донбас, то ж вишили Головнокомандувачу Валерію Залужному ще одну сорочку і світшот. Як завжди, створено з любов'ю і вдячністю! Дякуємо за можливість творити під мирним небом,

— написали представники бренду.

А ось так виглядає світшот головнокомандувача. У коментарях під фото підписники зазначили, що не можуть визначитися, що викликає більше захоплення: світшот, Залужний або його погляд:

Сьогодні українська вишита сорочка є символом сміливості, героїзму, згуртованості українського народу. Сорочку з українською вишивкою знають та носять у всьому світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми розповідали про те, яке взуття носити із вишиванкою. Ці 5 варіантів допоможуть створити стильний та актуальний образ.