Шльопки під вечірню сукню від Dior! Дженніфер Лоуренс шокувала незвичайним вбранням у Каннах (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дженніфер Лоуренс порушила дрес-код на червоній доріжці кінофестивалю в Каннах. Знаменита актриса з'явилася на престижному заході у шикарній сукні та... шльопках. Фото дивіться на HOCHU.ua!

Дженніфер Лоуренс знаменита не лише своїми талановитими роботами у кіно, а й феєричними падіннями на червоних доріжках. У 2023 році актриса вирішила не спокушати долю в Каннах і з'явилася на престижному кінофестивалі у звичайних в'єтнамках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Актриса відвідала прем'єру документального фільму "Хліб та троянди". Перед камерами Лоуренс позувала в розкішній сукні з пишною спідницею від Dior. Її шикарний образ доповнював легкий вечірній макіяж з помадою у винному відтінку та ефектні локони. Проте найбільшу увагу публіка звернула взуття, яке обрала зірка фільму "Голодні ігри".

Шльопки під вечірню сукню від Dior! Дженніфер Лоуренс шокувала незвичайним вбранням у Каннах (ФОТО) - фото №1

Лоуренс з'явилася на Каннському кінофестивалі у звичайних сланцях на плоскій підошві. Під сукнею цього не було видно, але папараці зловили цей модний "штрих", коли актриса спускалася сходами Палацу фестивалів і трішки підіймала спідницю.

Шльопки під вечірню сукню від Dior! Дженніфер Лоуренс шокувала незвичайним вбранням у Каннах (ФОТО) - фото №2

Нагадаємо, що у 2015 році в Каннах групі жінок було відмовлено у доступі до показу фільму "Керол" через те, що вони були взуті в туфлі на плоскій підошві. Цей випадок привернув увагу до застарілих правил дрес-коду на червоній доріжці. Директор фестивалю Тьєррі Фремо зазначив, що високі підбори не є обов'язковими для жінок, які виходять на червону доріжку, проте це правило було неофіційним і мало сексистський відтінок. Внаслідок цього інциденту багато зірок вирішили кинути виклик несправедливості, почавши з'являтися на червоній доріжці у взутті без каблука або босоніж. Однією з таких у 2023 році стала і Дженніфер Лоуренс. Однак, як ми вже сказали вище, вибрати шльопки актриса могла тому, що вирішила віддати перевагу комфорту та застрахувати себе від падінь перед камерами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкрасивіші образи зірок на кінофестивалі в Каннах. Зазначимо, що у 2023 році на престижній події лідирував червоний. Стилісти вже пророкують, що цей колір стане наймоднішим на найближчі кілька років.

Фото: Getty Images