Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Каннський кінофестиваль 2023 запам'ятається всім не тільки "кривавим" перформансом Ілони Чорнобай, а й не менш яскравими виходами інших українських інфлюенсерш на червону доріжку. Їхні гламурні образи нічим не поступаються вбранням світових знаменитостей, а HOCHU.ua розповідає, хто з українських красунь засвітився в Каннах.

Саша Рей

Блогерка-мільйонниця Саша Рей стала гостею кількох днів Каннського кінофестивалю 2023. Спочатку дівчина відвідала прем'єру фільму "Фаворитка" з Майвенн і Джонні Деппом у головних ролях. На червоній доріжці Саша з'явилася в чорній мереживній сукні від ліванського дизайнера Ziad Nakad і в прикрасах арабського бренду TOi Fine Jewelry.

Related video
Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №1

За кілька днів після цього Саша Рей знову потрапила до списків запрошених гостей, цього разу на прем'єру стрічки "Індіана Джонс і Колесо долі". Блогерка вийшла у світ у пишній золотистій сукні від бренду Mikael D.

Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №2

Євгенія Гордієнко

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українська інфлюенсерка і бізнесвумен Євгенія Гордієнко другий рік поспіль входить до списку гостей головного європейського кінофестивалю. Цього року дівчина обрала розкішну чорну сукню з прозорим бюстом і пишною рельєфною спідницею з весняно-літньої колекції Lena Erziak. Своє сміливе вбрання блогерка доповнила невеликим чорним капелюшком, повністю повторивши подіумний образ.

Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №3
Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №4

Марія-Гражина Чаплін

На Лазурному березі зазвичаїлася і "Міс Україна 2002", засновниця "Оскара для блогерів" World Influencers and Bloggers Awards Марія-Гражина Чаплін. Для свого виходу бізнесвумен теж обрала вбрання від українського бренду. Перед об'єктивами фотографів вона постала в білій сукні Yasya Minochkina з кристалами на подолі спідниці.

Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №5
Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №6

Анна Андрес

"Міс Україна Всесвіт 2014" Анна Андрес з'явилася на прем'єрі фільму "Firebrand" з Алісією Вікандер і Джудом Лоу в головних ролях. Українська рестораторка вийшла на червону доріжку в лавандовій сукні на одне плече, декорованій кристалами, від ліванського дизайнера Georges Hobeika. Свій образ інфлюенсерка доповнила прикрасами італійського ювелірного Дому Damiani та сріблястими босоніжками з нової капсульної колекції Alexandre Birman.

Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №7
Українські інфлюенсерки підкорили червону доріжку Каннського кінофестивалю 2023 (ФОТО) - фото №8
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось Джонні Депп, вийшовши на килимову доріжку Каннського кінофестивалю, сильно налякав своїх фанатів. Користувачі Мережі відзначили  дивний вигляд зубів актора  і порівняли його з капітаном Джеком Горобцем.

Фото: GettyImages