Дизайнерка першої леді розкрила секретні деталі весільного вбрання Дорофєєвої

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

13 червня співачка Надя Дорофєєва підтвердила новини про весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та поділилася декількома світлинами з церемонії. Не дивно, що вбрання нареченої привернуло неабияку увагу її фанатів, адже образ для зірки розробляли українські дизайнери. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua.

Вийти заміж вдруге співачка вирішила у весільній сукні відтінку слонової кістки. За його створення відповідав бренд TG Botanical та безпосередньо дизайнерка Тетяна Чумак. А от фату для артистки розроблювала Катя Сільченко, речі якої часто можна помітити на першій леді України Олені Зеленській.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Дизайнерка першої леді розкрила секретні деталі весільного вбрання Дорофєєвої - фото №1

На сторінці бренду The COAT by Katya Silchenko розповіли , які потаємні сенси було закладено в особливий весільний аксесуар нареченої. Як виявилось, фата-бандо в стилі 20-их років ХХ століття була зроблена вручну, в техніці печворк з елементами кроше (в’язані гачком), мереживом та ініціалами. Волосся зірки прикрасили квіти ручної роботи, які підкреслюють автентичний характер фати.

Унікальна фата, зроблена в техніці печворк з елементами кроше, мереживом та ініціалами пари. Волосся прикрашають квіти ручної роботи, які підкреслюють автентичний характер витвору. Це натхнення та велике задоволення супроводжувати Надію у таку важливу подію,

— сказано в публікації.

Дизайнерка першої леді розкрила секретні деталі весільного вбрання Дорофєєвої - фото №2
Дизайнерка першої леді розкрила секретні деталі весільного вбрання Дорофєєвої - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно Надя Дорофєєва  попрощалася з будинком , який Дантес хотів їй залишити після розлучення. Співачка з'явилася в київському ЦНАПі, щоб виписатися з будинку, в якому жила разом із колишнім чоловіком.