H&M готується до повернення в Україну: відомо, коли знову відкриються офіційні магазини

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

У той час, коли українські дизайнери готуються представити свої колекції на Тижні моди у Лондоні, відомий шведський бренд готуватиметься до відкриття своїх магазинів в Україні. Ділимося подробицями у цій статті на HOCHU.ua.

Вже цього року шведський бренд H&M знову відкриє двері своїх магазинів для українських покупців. Про це йдеться у сьогоднішній заяві H&M Group.

Так, торгові точки H&M перестали працювати в Україні від початку війни. Та вже з листопада 2023 року шведський ритейлер H&M Group має відновити роботу більшості своїх магазинів на території України.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також компанія сповістила, що готова до співпраці з владою та місцевими організаціями та буде брати участь в програмах допомоги та відновлення країни.

Відмітимо, що у зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну  ритейлер H&M Group залишив її ринок у липні 2022 року. А у вересні того ж року ритейлер також закрив свої магазини на території білорусі.

Також раніше ми писали, що українська художниця вручну розписала футболки для колекції SUCCESS. Усі кошти від їх продажу спрямують для ВПО.

Фото: @hmukraine