Бейонсе підкорила Лас-Вегас в “металічній” мінісукні від українського дизайнера (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Бейонсе нерідко з'являється на сцені у виробах від українських дизайнерів. Так, раніше ми писали, що вона виступила у Варшаві у капелюшку Руслана Багінського, а нині приміряла сукню від Івана Фролова під час концерту у Лас-Вегасі. Який вигляд мала зірка - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Співачка Бейонсе дала концерт у Лас-Вегасі, США, під час якого з'явилась на сцені у блискучій мінісукні від українського бренду FROLOV. Про це пише Уніан.

Цю сукню дизайнер Іван Фролов та його команда створили ексклюзивно для американської поп-діви. Особливістю цієї корсетної сукні є те, що серце на ній було вишито вручну. Доповнила свій образ зірка ботильйонами та червоним капелюшком з маскою.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Я пишаюся нашою командою, яка виробляє неймовірні речі в неймовірні терміни, не зважаючи на ракетні атаки і повітряні обстріли Києва. Для нас честь таким чином показувати і нагадувати світові про металеву стійкість українського народу і відчувати підтримку від найвідоміших зірок, як Бейонсе!

- сказав Фролов.

Це не перший образ Бейонсе від дизайнера Івана Фролова. Раніше він створив для неї коротку рожеву сукню, в якій вона з'явилася на грандіозному концерті в Дубаї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що у райдері Бейонсе з'явився пункт , який здивує кожного. Чого тільки не зробить команда зірки заради її комфорту.

Фото: @beyonce