Показала все: модель Лейла Депіна з’явилась у провокаційному образі на Венеціанському кінофестивалі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали про ювелірний казус за участю Адріани Ліми і Свеви Альвіті - знаменитості з’явились на Венеціанському кінофестивалі в однакових прикрасах. Проте не менше на події обговорюють і “голе” вбрання Лейли Депіни. Показуємо її відвертий образ у цій статті на HOCHU.ua.

Що ж, це не вперше, коли модель Лейла Депіна шокує громадськість своїм відвертим вбранням. Зазвичай публіка ділиться на дві половини: хтось підтримує її у цих провокаціях, інші ж називають її пікантне вбрання вульгарним.

Щодо образу, в якому вона з’явилась на червоній доріжці Венеціанського кінофестивалю, то він і справді був дуже відвертим. Втім, знаменитостей, які вражали своїм вбранням, яке ледве щось прикривало, цьогоріч на заході вистачало.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Гола” сукня Депіни складалася з золотистих ланцюжків та стразів. Під неї модель одягла лише нюдові труси, залишивши груди оголеними. На ногах у неї були золотисті босоніжки на шпильках. На обличчя Лейла одягнула металевий аксесуар, а на руки - браслети та годинник. Своє волосся зірка вклала в об’ємну зачіску та зробила макіяж, використавши бронзові відтінки.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Ріта Ора вразила своїми крутими образами на Венеціанському кінофестивалі. Показуємо цю ефектну трійку.

Фото: Getty Images