Зірка “Ферзевого гамбіту” підкорила Токіо оригінальною сукнею з рюшею-баскою (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Аня Тейлор-Джой давно співпрацює з відомим ювелірним брендом Tiffany & Co. Тому не дивно, що вона стала особливою гостею на відкритті його нового магазину в Японії. Який вигляд мала знаменитість - показуємо у цій статті на HOCHU.ua. Також нагадуємо про неймовірні образи зірок на Тижні моди у Нью-Йорку, якими ми ділилися в іншій нашій статті.

У вівторок, 12 вересня, зірка “Ферзевого гамбіту”, “Меню” та “Минулої ночі у Сохо” акторка Аня Тейлор-Джой з’явилася на відкритті нового магазину ювелірного бренду Tiffany & Co. Гламурний захід відбувся у Токіо, Японія.

Для цієї події знаменитість обрала молочну мідісукню від бренду Del Core. Вона була приталеного силуету, без бретелей і прикрашена фігурною рюшею-баскою. Свій образ Аня доповнила білими босоніжками та прикрасами з перлів - сережками, браслетом і багатошаровим намистом. Своє волосся вона зібрала у високий пучок та зробила макіяж з яскравою червоною помадою.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Аня Тейлор-Джой співпрацює з ювелірним брендом Tiffany & Co з 2021 року. Ставши його амбасадоркою, акторка з’являється в рекламних кампаніях бренду та носить його прикраси на презентаціях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми  ділилися найефектнішими образами  селебріті з червоної доріжки MTV Video Music Awards 2023. Деякі з них вельми провокаційні.

Фото: Getty Images