Бруклін Бекхем з дружиною сходили на футбол: стильний аутфіт зіркової пари (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Старший син подружжя Бекхемів та його дружина з'їздили до Парижа на матч ПСЖ. Нікола Пельтц продемонструвала стильний лук у шкіряному плащі, а Бруклін Бекхем - нову зачіску. Детальніше про образ пари розповідаємо у цьому матеріалі. Також раніше ми ділилися добіркою стильних образів майбутньої невістки Вікторії Бекхем, якими вона вражала на Тижні моди в Лондоні.

Вчора, 24 вересня, Бруклін Бекхем з дружиною Ніколою Пельтц відвідали матч Uber Eats Ліги 1 між "Парі Сен-Жермен" та "Олімпік Марсель". Спортивний захід відбувся у Парк де Пренс у столиці Франції, Парижі. Фотографи заскочили пару на трибунах стадіону у компанії співачки та акторки Селени Гомес.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нікола Пельтц була вбрана в шкіряний плащ та тримала в руках блакитну хутряну сумку. Своє волосся вона зібрала у високий хвіст та зробила яскравий макіяж, підкресливши очі та губи.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Її чоловік Бруклін віддав перевагу чорним штанам та білій футболці, поверх якої зав’язав на грудях чорний светр. З прикрас на ньому був золотий ланцюжок. Також старший син Бекхемів продемонстрував нову зачіску - він зробив коротку стрижку.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що 12-річна донька Бекхемів обурила соцмережі своїм першим татуюванням. На опублікованих світлинах користувачі помітили малюнок у вигляді маленького чорного метелика на її ребрах.

Фото: Getty Images