Розкішна Сальма Гаєк з донькою відвідала захід Бекхемів (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Нещодавно ми писали, що у Лондоні відбулася прем'єра документального серіалу “Бекхем”. Підтримати британського футболіста прийшла не лише вся його родина, а й зіркові гості, серед яких - Сальма Гаєк з донькою. Акторка мала розкішний вигляд, яким ми ділимося з вами у цій статті.

Вчора, 3 жовтня, у готелі The Curzon Mayfair була справжня зіркова тусовка. Приводом для неї послугувала прем’єра документального серіалу “Бекхем” про відомого британського футболіста Девіда Бекхема. Крім винуватця події та його сім’ї, на захід прийшло чимало знаменитостей, у тому числі - акторка Сальма Гаєк.

Знаменитість потрапила в об’єктиви фотографів, коли виходила зі своєї машини. На ній була елегантна темно-синя шовкова сукня з довгими рукавами, драпуванням та асиметричною спідницею. Завершували образ зірки мюлі на підборах та чорний клатч.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Відмітимо, що на тусовку Гаєк прийшла в компанії своєї доньки Валентини. На фото можна помітити, що вона йшла вслід за мамою, прикриваючи своє обличчя. Вбрана дівчина була у темно-синю мінісукню, поверх якої накинула чорний жакет, та чорні туфлі на підборах.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Гаєк опублікувала у своєму мікроблозі світлину, яку зробила перед відвідуванням прем'єри. На ній вона позує в сукні, про яку ми писали вище, та зазначає, що її автором є саме Вікторія Бекхем. Також на фотографії вона зробила відмітку акаунтів подружжя Бекхемів та залишила для них послання:

Я вже в дорозі.

Раніше ми писали, що Сальма Гаєк відвідала кінофестиваль у Торонто. Погляньте, навіть проста сукня на ній виглядає по-королівськи!

Фото: Getty Images